Popis

Aby parkovanie jednoduchšie s našimi otočná Parkovanie Číslo Tanier.Má svietiť v tme dizajn a môže byť použitý ako okno, istič alebo bezpečnostný pás píly.Plus, je to opakovane a vyrobené tak, aby vydržali dlhú dobu.Pridaním to, aby vaše auto je nasnadě.

Špecifikácia:

Názov produktu: Dočasné Parkovanie Číslo Karty Doska

Produkt materiál: ABS, zliatiny

Hmotnosť výrobku: o 115g

Veľkosť produktu: 13.5*2.3*3 CM (5.31*0.90*1.18 palec)

Zoznam Produktov:

1* Dočasné Parkovanie Číslo Karty Doska

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.3 v 1: Naše dočasné parkovanie číslo karty doska je viac než len parkovacie pomoc - to zdvojnásobia ako užitočné okno istič alebo pásov fréza príliš, ponúka viaceré účely a pokoj pre vodičov vo všetkých situáciách.

2.Ochrana Osobných údajov: dočasné parkovanie číslo karty platňu prichádza s hideable dizajn, ľahko otočná s ľahkým otočte, čím sa znižuje obťažovanie a ochrana súkromia majiteľ auta.

3.Bezproblémové Telefónne Číslo Zapínanie: rozlúčiť sa ťažkostí zmena parkovanie číslo s našimi dočasné parkovanie číslo karty doska je prepínateľné telefónne číslo dizajn.Jeho jasnú viditeľnosť v noci, vďaka svetielka v tme povlak.

4.Zliatiny a ABS Materiál: Vyrobené s kvalitnej zliatiny a ABS materiálu, naše dočasné parkovanie číslo karty doska je neuveriteľne pevná a dlhou životnosťou.Táto odolná konštrukcia zaisťuje to nebude deformovať ľahko, takže je ideálny pre dlhé používanie.

5.Šikovný na Inštaláciu: Naše dočasné parkovanie číslo karty platňu prichádza s opakované použitie, ľahko nainštalovať, a dashboard-priateľské sticky design.Bezpečne zaparkovať svoje auto bez akejkoľvek ujmy na palubnú dosku.

Ďalšie Informácie

Druh Materiálu

ABS, Zliatiny

Displej

LED

Drôt alebo Bezdrôtové

Bezdrôtové

Špeciálne Funkcie

3-V-1

Položka Dĺžka

13.5cm

Položka Hmotnosť

115g

Snímač Číslo

1

Položka Šírka

2.3cm

Položka Druh

Parkovanie Pomoc

Pôvod

Kontinentálna Čína

Položka Výška

3cm

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5