Popis

Dôležitá Pripomienka: O TPU Mäkké Film: 1. TPU mäkké film je umývateľný a môže byť inštalovaný viackrát. 2. Nestriekajte vodu ani čistiaci prostriedok vody na film a displeja ak chcete pomôcť vytlačiť bubliny. 3. Mäkké film môže byť inštalovaný mnoho krát, bez poškodenia.Ak je nainštalovaný nepodarilo, len ju odstrániť a nainštalovať ju znovu, až kým úspešný. 4.TPU je jeden druh gumy a to je elastický, ak je zatvorený, vyhladenie zmizne, keď ju držať na aute.Pokiaľ tam je diera, zložené nebude mať vplyv na inštaláciu.Na obrazovke musia byť vyčistené pred inštaláciou a zabezpečiť, že neexistujú žiadne prachu.

Ak nie ste dobrý v DIY, je najlepšie sa opýtať miestnych profesionálnych inštalatérov o pomoc.Ale ak nenájdete to nepríjemné, môžete nainštalovať sami, ale môže byť veľa bubliniek po inštalácii, budete musieť vyskúšať opakovane, kým bublinky sú odstránené a inštalácia úspešná.Odoslať e-mail a dajte nám vedieť na prvý raz, Ak dostanete nefunkčný produktu(zlý výrobok), alebo chýba nejaký kus, potom zabezpečíme vám posielali novú zadarmo.

Pre KIA EV6 ev GT (2021-2023) Interiér ochranný film,Pre LHD/Ľavej strane jednotky,RHD/Pravej strane jednotky Prosím, potvrďte svoju veľkosť obrazovky je kompatibilná s našimi položku, pred nákupom podľa obrázku a textu popis.Obutie: pre KIA EV6 ev GT (2021-2023) Materiál:TPU

Ďalšie Informácie

Obutie 3

GPS navigácia

Obutie 4

Pre LHD/Ľavej strane disku

Obutie 1

Pre Kia EV6 ev GT Interiéru ochranný film

Pôvod

Kontinentálna Čína

Obutie 5

Pre RHD/Pravej strane jednotky

Obutie 2

Centrum console panel

Položka Druh

Interiérové Lišty

Názov Značky

MUQISHI

Druh Materiálu

TPU

Názov

TPU ochranný film pre interiér panel

Rok

2021 2022 2023

Názov Modelu

Pre Kia EV6 ev GT

Package Zahrnuté

1set x TPU Screen Protector

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5