Popis

Zvýšiť vaše auto je interiér s naše ženy auto prívesky!Vyrobené s trvanlivé materiály a prirodzeným zobrazením vzorov, tieto prívesky, aby sa perfektné okrem spätného zrkadla.Ľahko a pevne ho opraviť sami pre krásne dotknite sa bez váhania.

Špecifikácie:

Názov produktu: Večný kvet auto prívesok

Veľkosť produktu: o 5.5*10*10 cm/2.17*3.94*3.94 palcov

Hmotnosť výrobku: o 56g

Balenie Zoznam:

1pc*Auto prívesky na spätné zrkadlo

Poznámky:

1. Vzhľadom na monitorovanie teploty farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré obrázky tovaru, môže mať mierne farebné odlišnosti, farbu druhu majú prednosť!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Elegantné Príslušenstvo: Určené výhradne pre ženy, tieto auta prívesky pridať sofistikovanosť na svoju jazdu.S jedinečným dizajnom, robia auto krajšie a prezentovať ženskej elegancie a temperament.Ideálne pre tých, ktorí chcú zvýrazniť ich zložitosti.

2.Kreatívny Dotyk: Dopriať dotyk nadčasovú krásu s naše ženy auto prívesok na spätné zrkadlo.Tento ohromujúci príslušenstva je vytvorený s výnimočným zmyslom pre detail, ktorý kombinuje jemné remeselné a odolné materiály.

3.Realistický Kreatívny Dizajn: vyčnievať z davu s naše ženy auto prívesok.Tento tvorivý a krásne auto kúzlo funkcie večný rose s jedinečným štýlom dizajn, ktorý je realistický a dotyku.Dať vaše spätné zrkadlo inšpirujúce upgrade.

4.Bezpečné pre Vás a Vaše Auto: Toto auto spätné zrkadlo prívesok je vyrobený z ekologicky nezávadný materiál, ktorý nebude spôsobovať žiadne poškodenie ľudského tela a interiéru vozidla.To je tiež odolné a môžu byť pevne uchytený na spätné zrkadlo.

5.Vyjadriť Svoju Lásku: Tento ohromujúci auto prívesok je perfektný spôsob, ako vyjadriť svoju lásku a požehnanie.Je to výborný darček pre vaše kamarátky, ako to vyžaruje teplo, čo je šťastný, že zakaždým, keď sa na to pozrieť.

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Hlavný Materiál

BAVLNA

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5