Popis

Popis:

Zostať chladný počas horúceho leta s našimi ergonomické Auto Chladenie Sedáku.Anti-slip dizajn zaisťuje žiadne deformácie, zatiaľ čo jednoduchá inštalácia je bezproblémové.Užite si komfortnú jazdu s týmto musí mať príslušenstvo!

Špecifikácia:

Názov produktu: Chladenie Sedadla pre Auto

Materiál: vlákno

Veľkosť: cca 46*48 cm/18..8*18.1 palec

Hmotnosť: cca 200g

Zoznam Produktov:

Chladenie Sedadla pre Auto x 1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozptýliť Teplo: Udržujte svoje auto v pohode horúce letá s našimi Chladenie Sedáku.Zníženie prenosu tepla medzi telom a sedadla pomocou priedušná textílie, navrhnuté tak, aby rýchlo rozptyľuje teplo pre maximálnu cirkuláciu vzduchu.Pobyt pohodlné a potu-zadarmo!

2.Humanized Dizajn: Tento Chladenie Sedadla pre Auto ponúka ergonomické 3D štruktúru, ktorá poskytuje optimálnu podporu a rozloženie hmotnosti pre váš chrbát a boky.

3.Väčší Komfort: S protišmykovým bump textúru a chladivý účinok, tento vankúš poskytuje vynikajúcu podporu a vetranie, znižuje nepohodlie pri diaľkových jednotky.Zabraňuje jazdy únava a je musí mať príslušenstvo pre všetkých vodičov!

4.Odolný Materiál: Vyrobené z odolného materiálu, ktorý je non-vyblednutiu, bez deformácie, a umývateľný, toto chladenie sedadla pre auto poskytuje pohodlné a cool pocit na vašej jazdy.Špeciálne vlákna umožňuje cirkuláciu vzduchu.

5.Silný Kompatibilita: Naše Chladenie Sedadla pre Auto je multi-funkčné a ľahko nainštalovať na väčšinu áut, Suv a nákladné automobily.Je ideálnou voľbou pre väčšinu ľudí.

Ďalšie Informácie

Položka Šírka

48cm

Špeciálne Funkcie

Základné Funkcie

Mfg Poradové Číslo

Chladenie

Položka Výška

2cm

Druh Materiálu

BAVLNA

Položka Dĺžka

46cm

Položka Hmotnosť

200g

Platné Sezóny

Štyri Ročné Obdobia

Položka Druh

Prestieranie & Podporuje

Pôvod

Kontinentálna Čína

Nastaviť Kus

1

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5