Popis

Množstvo: každý set obsahuje 48 balíky z priehľadného plastu vajcia kartónov, z ktorých každý môže obsahovať 12 vajec, môžu bezpečne a pevne držať najviac veľkosti vajec, môžu byť použité v chladničkách a skrine; vhodné na trhu a domáce použitie.

materiál: vajcia obal je vyrobený z plastu, ľahký, silný a odolný, môže byť opakovane čistiť, môžete držať vajcia čerstvé na dlhú dobu.

O veľkosti: veľkosť každého vajca obal je 11 x 3.9 x 2.36 cm / 28 x 10 x 6 cm; poznámka: má silné tlačidlo funkcia.

Funkcie: flat top dizajn môže poskytnúť dodatočnú ochranu, zahusťovanie, shockproof, ľahko na seba a opakovane; priehľadného plastu môže vám alebo zákazníkom, sledovať stav vajcia kedykoľvek, a to je ľahko skladovať veľa čerstvé vajcia, ktorý je veľmi vhodný pre poľnohospodárov a vaječné dodávateľov.

Multi príležitosti použitie: tento plastové vajíčko obal je veľmi vhodný pre poľnohospodárske skladovanie vajec, vajce, predaj a dopravu, ako aj zobrazenie Veľkonočné vajíčka a remeslá; to je ideálne vajce balenie; veľkosť vajec ochrany kontajner môže byť tiež použitý v chladničke a skrinka, ktorá môže nielen zachrániť priestor chladničky, ale tiež je veľmi čistý, je vhodný aj pre rodinné cestovanie, kempovanie a piknik.

Farba: transparentná

Materiál: plast

Obsah Balenia:

48 * Plastové Vajíčko Kartónov (12 Girds)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5