Popis

Bunny Žuť Spracovanie je perfektné riešenie, aby sa zabránilo overlong zubov alebo zubného kazu vo vašom chlpaté priateľ.Vyrobené z prírodnej trávy a bite-odolný, ale poskytuje aj viacnásobné použitia a je jednoduché pre užívateľov.

Špecifikácia:

Názov: Králik Žuť Hračka

Veľkosť produktu: o 38 cm/14.96 palcov

Hmotnosť:74 g

Použitie výrobku: králiky, chinchillas, morčatá a iné malé zvieratá, ktoré potrebujú brúsiť zuby

Balenie Zoznam:

1* Králik Žuť Hračka

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Čistenie Zubov: Pomôcť vašej malej zveri udržať si dobré zdravie zubov s našimi Králik Žuvanie Hračky.Zabraňujú overlong zubov a zubného kazu tým, brúsenie a čistenie zubov.Hračky prísť s slamy držať za pridané hravosť a zábava!

2.Bezpečné Použitie: Tieto králik žuvanie hračky sú vyrobené z prírodného dreva a materiálov, ktoré nie sú ľahko pohrýzol alebo poškodené malé zvieratá, tak môžete použiť ich na dlhú dobu a udržať vaše domáce zviera šťastný a zdravý.

3.Dlho Slúži Život: Tkaniny z prírodného trávnika, našich viacúčelových králik žuvanie hračky sú bez zápachu a bezpečné pre chinchillas, králiky a morčatá žuť a hrať.Vyrobené z odolného materiálu, vaše zvieratá budú mať hodín bezpečné žuvanie radosť.

4.Jednoduché Použitie: začlenením kovové reťaze a háky, náš Králik Žuvanie Hračky ľahko pripojiť na vašu chlpaté priateľa klietky.Tento prístup podporuje nibbling a odpočinku pre malé zvieratá.

5.Viaceré Účely: ideálny Králik Žuť Hračku, ktorá umožňuje malé zvieratá, aby si chutné jedlo počas hrania.To je aj kôš na miesto jedla alebo ovocie, a hračky, multifunctionals.

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5