Popis

Odrážky:

1. Roztomilé a Farebné: Táto mačka postroj a vodítko prísť s roztomilý bee oblečenie pre bábiku, že váš budú radi hrať.Žiarivých farieb bude vaša mačka vyzerať atraktívne a rozkošný. 2. Pohodlné a Trvanlivé: Vyrobené z

mäkký Priedušný polyester, táto mačka postroj a vodítko je odolný proti roztrhnutiu a oderu odolná, zabezpečiť vaše mačka je pohodlie a bezpečnosť.

3. Poskytujú Komfort: S našou uniknúť dôkaz dizajn a jednoduché ovládanie I-typu štruktúra, môžete mať vaša mačka na prechádzku, bez obáv o ich strata alebo poškodzuje ich.

4. Nastaviteľný Dizajn: Či máte mačky, šteňatá, alebo malé psy, táto mačka postroj a vodítko sa zmestí ich priliehavo a pohodlne s jeho nastaviteľnými remienkami a prackami.

5. Krásny Darček: Či už je to na sviatok, deň Vďakyvzdania, Halloween, Vianoce, alebo akejkoľvek inej príležitosti, táto mačka postroj a vodítko set je skvelý darček pre vašich priateľov a rodinu, ktorí milujú mačky.

Popis:

Tento postroj pre mačky je mäkké a pohodlné, s roztomilý bee oblečenie pre bábiku, aby vaše mačiatko bude milovať.To má I-typu štruktúru, ktorá sa pohodlne vojde a bezpečne na svoje mačky tela.Je ľahké dať a vzlet, a prichádza s zodpovedajúce vodítku.Tento postroj pre mačky je skvelý spôsob, ako vychutnať vonkajší dobrodružstvo s vašej chlpaté člena rodiny.

Špecifikácia:

1. Názov: Mačka Postroj a Vodítko

2. Materiál: polyester + zliatiny

3. Trakčné lano dĺžka: cca 120 CM/47.2 V

4. Farba: fialová, modrá, žltá

Balenie Zoznam:

1*Malý Mačací Postroj

Ďalšie Informácie

Je To Inteligentné Zariadenie

no

Druh

mačky

Materiál

polyester + zliatiny

Pôvod

Kontinentálna Čína

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5