Popis

Funkcie:

Kompaktný funkciu pre ľahký prístup do materského mlieka tašky; Akryl transparentnosť je jednoduché zobrazenie kapacity materského mlieka taška.

Udržať vaše breastmilk usporiadané a ľahko prístupné pomocou materského mlieka skladovanie taška stáť!Tento inovatívny taška držiak bezpečne holdsbreast kŕmenie tašky všetkých veľkostí, prevencia zmätky a zabezpečenie potravín udržuje v perfektnom stave.

Vyrobená z trvanlivého akryl materiál, tento univerzálny vak je držiteľ vydrží.Robustná stavať zabezpečuje to zvládne každodenné použitie bez akýchkoľvek problémov, poskytuje spoľahlivé riešenie pre vašu kuchyňu storage potreby.

Ideálny pre skupiny, ktoré materského mlieka taška zber potrebuje veľké, tento bag stojan je potrebné mať nástroj.To zjednodušuje proces s tesnením a skladovanie mlieka, tašky, takže je jednoduchšie než kedykoľvek predtým udržiavať organizácie.

Či už ste doma, v reštaurácii alebo na kempovanie výlet, skladovanie potravín vaku stojan je ideálny pre všetky nastavenia.Použiť ho bezpečne držať rôznych typov materského mlieka tašky, zabezpečenie sviežosť a hygienu, nech ste kdekoľvek.

Špecifikácie:

Materiál:Akryl

Veľkosť:Cca.16x10.5x2cm/6.29x4.13x0.78inches

Balenie Obsahuje:

1Piece Akryl materského Mlieka Taška Úložný Stojan

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie.Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Názov Značky

OOTDTY

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5