Popis

Pri pohľade na veľkú kapacitu, camping oblečenie riadku, ktorý je ľahko ovládateľný a nie je ľahké zlomiť?Pozrite sa žiadny ďalší ako naše cestovanie oblečenie riadku!S jeho odolná konštrukcia a užívateľsky príjemný dizajn, naše oblečenie riadku je ideálny pre akékoľvek outdoorové dobrodružstvo.

Špecifikácie:

Názov produktu: Vonkajšie oblečenie riadku

Farba: Hnedá

Špecifikácia: 22 krúžky oblečenie riadku

Materiál: Nylon

Veľkosť produktu: o 660*2,5 cm/259.84*0.98 palcov

Čistá hmotnosť: cca 200g

Balenie Zoznam:

1 ks*oblečenie riadku

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Multi-Funkčné Využitie: Táto vonkajšie oblečenie riadku s 22 nastaviteľné krúžky a veľké kapacity znesie ťažkých bremien, pri zachovaní oblečenie organizovanej a dosah.Udržať bielizeň zoradené a oblasti upratané bez kompromisov na priestor.

2.Viacúčelové Využitie: Táto 6 metrov dlhé camping oblečenie riadku môžu byť použité na zabezpečenej položky alebo stavať markíza, takže je ideálny pre multi-príležitosti tenting, camping a cestovanie.

3.Trvalé a Prenosné: Vďaka svojej odolný nylon materiál, tento oblečenie riadku je veľmi pružné a nebude zlomiť.Plus, jeho nepremokavé funkcia znamená, že môžete používať v akomkoľvek počasí.Užite si bezproblémovú vonkajšie sušenie s týmto prenosným a dlhotrvajúci oblečenie riadku.

4.Jednoduché Použitie: Ušetrite čas a úsilie, bez námahy pozastavenia oblečenie na tento jednoduchý-k-použitie vonkajšie oblečenie riadku - nie je potrebné na nechty alebo videoklipy.Rozoberať to s ľahkosťou, keď skončil.

5.Zvýšená Dizajn: Pozdvihnúť vaše práčovňa hru so naše praktické a elegantné vonkajšie oblečenie riadku.Jeho pútavý dizajn a jasné farby poskytujú krásny doplnok do vášho vonkajší priestor, zatiaľ čo jej bez námahy pozastavenie systém prináša príjemný sušenie skúsenosti.

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Materiál

Polyester

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5