Popis

Naše ruky bez mydla využíva infračervenú technológiu snímania a je vhodný pre rôzne kvapaliny.S jednoduchým bzučiak zvuk, poskytuje dotyk-voľný a hygienické spôsob, ako obísť mydlo.Top je dvakrát chránené proti striekajúcej vode, a nie je potrebné punč diery.Upgrade vaše umývanie rúk skúsenosti dnes.

Špecifikácia:

Názov: Inteligentné indukčné mydla

Materiál: ABS+elektronických komponentov

Inštalácia: stôl montáže/na stenu

Hmotnosť: 0.38 KG

Kapacita: 600 ml

Napájanie metóda: AAA batérie * 4 (samostatne za predpokladu)

Funkcie: Intelligent sensing, top výťah, obalový dizajn, veľkú kapacitu kvapaliny ukladací priestor a nízku spotrebu energie dizajn

Balenie Zoznam:

Auto soapbar dávkovač *1

Lievik *1

Na stenu držiak *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Veľkú Kapacitu Pohodlie: S inovatívnym liquid náplň dizajn a 600 ml kapacity, tento touchless mydla vám ušetrí od najčastejšie doplnenie kvapaliny.Top flip-top dizajn umožňuje jednoducho vyplniť rôzne kvapaliny bez nutnosti otvárať fľašu.Užite si hygienu a pohodlie s ľahkosťou.

2.Inteligentný Indukčné: Toto automatické soapbar dávkovač touchless využíva infračervenú technológiu snímania dávkovanie kvapaliny v 0,25 sekundy, zabrániť krížovej-nákazy a starostlivosť o vaše zdravie na všetky časy.Môžete tiež upraviť tekuté výkaly úrovni, aby vyhovovali vašim potrebám.

3.Jednoduché ovládanie: Tento automat má nízky-kontrolka napájania bliká rýchle a jednoduché bzučiak zvukovej, ktoré sú ako počuteľné a viditeľné.To tiež má infračervený snímač, ktorý zabraňuje blokovanie a zaisťuje hladké mydlo toku.

4.Jednoduché Čistenie: vodotesné zásuvky a horný kryt dizajn tohto touchless mydlá, aby sa dalo ľahko čistiť a zabrániť vody z triešti.Odpojenie horného krytu osobitne pre ľahké čistenie a superior hygieny.

5.Rýchla Inštalácia: Pozdvihnúť svoj priestor tento automatický dávkovač na mydlo touchless hrajú na stenu držiak, ktorá je praktické a štýlové.Pomocou obojstrannej pásky, inštalácia je bezproblémové, bez potreby pre dierovanie otvorov alebo nástrojov.Ideálny pre domy, hotely, nemocnice, školy, reštaurácie a viac.

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Použitie

taška

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5