Popis

Udržať vaše kuchyňa usporiadaná a organizovaná s týmto riadu organizátor.To môže zavesiť všetky druhy riadu, z lyžice a špachtle na nože a nožnice.

Názov: Wall Riadu Organizátor

Materiál: železo + AKO + traceless nálepky

Veľkosť produktu: o 16 x 9.4x12cm/6.3x3.7x4.72 palcov

Hmotnosť: 210g

Farba: krémová biela + béžová/obsidian zelená + zlato

Funkcia: kuchynský riad skladovanie

Stanovenie metódy: samolepiace

Štýl: na stenu

Zoznam Balíkov:

Steny Nádoby, Organizátor *1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, farba položku a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Efektívna Organizácia: stene riadu organizátor je vybavený S háčikmi a umožňuje nechty-free zariadenie.Je to dvojaký účel stojan umožňuje zavesiť všetky druhy riadu, maximalizuje priestor pri zachovaní všetko na dosah.

2.Univerzálny Skladovanie: S široké ústa dizajn, táto stena nádoby, organizátor môže ubytovať 5mm hrubé rezačky a iné kuchynské náradie bez vyberania, tvar, vhodný pre väčšinu rezné nástroje.

3.Bezpečnosť Ochrana: Chrániť vaše ruky s našimi steny nádoby, organizátora spodnej strane vodorovný panel zábradlie.Riad rozložená, aby sa zabránilo rušeniu a prevenciu nehôd.Udržať vaše kuchyňa bezpečný a usporiadaný a zároveň sa teší bezproblémové varenie.

4.Jednoduchá Údržba: So špeciálnymi proces farby, ktoré sa nelepí na olej, táto stena nádoby, organizátor je hrdza-dôkaz, odolné, a bez zápachu, takže je možné ľahko čistiť a nebojí, olej a výpary.

5.Zdravie a Bezpečnosť na Prvom mieste: Táto stena nádoby, organizátor má všestranné hollowing z konštrukcie, ktorá zabezpečuje prúdenie vzduchu a odtok vody, vedenie vaše potreby hygienické a čerstvé.

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5