Popis

Odrážky:

1.Jemné Materiál: Pomocou priadza a bavlnené lano, tento dúhy macrame je handmade s vynikajúci materiál a vytvára extra dotyk detail pre vaše deti na izbe, detské škôlky, galéria, štúdio, alebo akékoľvek iné miesto.To je aj kompaktný a ľahko zavesiť apartmány, ubytovne, atď.

2.All-in-1 Funkcia: Tento dúhy macrame nie je len krásne ručne tkané dekorácie pre vaše auto, ale aj fyzická difúzor, ktorý môže vyžarovať vôňa, keď ste parfum spray na to.S jeho jasnú štruktúru a silný zmysel pre módu, to bude držať vaše auto interiéru svieži a čistý.

3.Ručné Rainbow Macrame: Každý dúha je individuálne pletená a viazané ručne, s celkovou dĺžkou cca 30 cm a dúha veľkosť cca 8.5*6,5 cm.Vzhľadom na ručný proces, rozmery môže mierne líšiť.

4.Hravé Moderný Vzor: S farebnú schému, ktorá je mäkká a pokoja, tento dúhy macrame dodáva dotyk whimsy do akéhokoľvek priestoru.Ideálne v aute, alebo v interiéri, toto vlákno umenie je unikátny a pútavý príslušenstva.

5.Široko Aplikované: Tento dúhy macrame je perfektný spôsob, ako pridať niektoré farby a textúry do akéhokoľvek priestoru.Stačí zavesiť ho na stenu, nad postieľku čelo, na bedpost, alebo ako strapec.To môže tiež byť široko používaný na poličke, a doorknob, alebo kdekoľvek sa vám páči.Trochu rainbow rozjasní deň.

Funkcia:

Premeniť akýkoľvek detskej izby alebo detské škôlky na hravé oáza s našimi boho rainbow škôlky dekor.Je pletená a viazané dizajn sa chváli jedinečným a moderný vzor, ktorý je ideálny pre pridanie pop farba na každom pulte alebo doorknob.Nielen, že je to vizuálne ohromujúci, ale je to tiež praktické pre vedenie interiéru vozidla alebo vnútorných priestoroch čisté.

Špecifikácia:

1. Názov: Rainbow Macrame

2. Produkt čistá hmotnosť: cca 15.7 G/pc

3. Produkt materiál: Bavlna Lano/Drevené Korálky

4. Balenie: taška funkcie opp nezávislé balenie

5. Farba: Oranžová/Fialová/Čierna

Balenie zoznam:

1*Rainbow Macrame

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Ďalšie Informácie

Položka Hmotnosť

15.7G

Pôvod

Kontinentálna Čína

Hlavný Materiál

BAVLNA

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5