Popis

Auto Vzadu Kryt batožinového priestoru Mat TPE Nepremokavé protišmykovým Gumovým Cargo Líniové Príslušenstvo Pre Škoda Kodiaq 5 Miestna 2017-2018

Špecifikácia:

Názov Produktu:Zadný Kufor Mat / Linkovej Lodnej Prepravy Nákladu

Materiál:Guma TPE

Farba:Čierna

Veľkosť:101cm x 99cm (L x W)

Umiestnenie na vozidle:Zadný Kufor

Množstvo:1pc

Dekorácie&Ochrany

Vodotesné,Prachu-dôkaz , Chráni Škvrny, Vyblednutiu,Nečistoty,Ľahko sa Čistí,celoročné Ochrany

Funkcie:

-Navrhnuté tak, aby poskytovali úplnú ochranu pre kufor, rohoží, môže sa účinne brániť, špina, piesok, blato, dážď, sneh a kanalizácie, aby vaše auto čisté a nedotknuté vo všetkých ročných obdobiach.Extra hrúbka rohože môže vydržať športové potreby, záhradnícke potreby, ťažký tovar, nástroje a tak ďalej.

-Pomocou vysoko presných 3D laserového merania, každý náklad podšívka je vyrobené na mieru pre vaše vozidlo s maximálnou presnosťou a pokrytím, ktoré môže skutočne zápas a dať plnú ochranu batožinového priestoru.

-Čistenie a údržba:Jednoducho odstrániť batožinového priestoru rohože z vášho vozidla, trasenie sa a utrieť mokrým uterákom.Pre hlbšie čistí, stačí opláchnuť vodou priamo.Kufri rohože bude vyzerať úplne nový čoskoro.

-Anti-slip dizajn:S protišmykových podložkách a textúrou linky dizajn, kmeň rohože môže grip podlahy pevne a zabrániť rohože a tovaru z posuvné okolo.

Obutie:(Len Pre Referenčné)

Pre Škoda Kodiaq 5 Miestna 2017-2018

(Kompatibilita Je Len Pre Referenčné Účely.Prosím, Porovnať S Pôvodným Jeden Pred Zakúpením!)

Balenie obsahuje:

1x Úplne Nový Zadný Kufor Cargo Mat

Poznámka:

1.Poskytujeme jasné obrázky, merania, ak je to možné.Prosím, skontrolujte, ako veľa ako je to možné, uistite sa, že položka je ten, ktorý potrebujete.

2.Prosím, aby 0.5-1 palec rozdiel vzhľadom na ručné meranie.(1inch=2.54 cm)

3.Nie sú žiadne inštrukcie v cene!Profesionálna Inštalácia Je Veľmi Odporúčame!!Ak chcete vedieť, ako používať alebo nainštalovať to,prosím, kontaktujte nás e-mailom.Budeme poskytovať pomoc, rovnako ako je to možné.

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za tovar vrátane prepravných nákladov.Pošleme položky, akonáhle je to možné.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže mať vplyv na čas, dostanete zásielky.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, sprostredkovanie zdroje, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.

Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Ďalšie Informácie

Druh Materiálu

Plastové

Materiál

tpe

Pôvod

Kontinentálna Čína

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5