Popis

Chrániť vaše prsty s našimi silikónové chrániče toe!Ideálny pre zmiernenie bolesti a nepríjemné tlakom topánky.Zlepšiť čistotu a zdravie tým, že bráni pľuzgiere a mozole.Tieto opakovane chrániče sú kompatibilné so všetkými typy obuvi.

Špecifikácia:

Názov: Ochranné Prst Zahŕňa

Materiál: Silikón

Veľkosť produktu: o 4*1,5 cm/1.57*0.59 palcov

Účinok: Prst ochrany

Balenie Zoznam:

2* Ochranné Prst Zahŕňa

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Účinné Bolestivosť Prevencia: Tieto prst kryty sú určené na zníženie trenia a odreniny medzi prstami na nohách, predchádzanie problémom, ako sú bolesti a pľuzgiere efektívne.Sú vyrobené z mäkkého a priedušný materiál, ktorý sa hodí priliehavo a pohodlne na vaše prsty.

2.Vynikajúce Pohodlie: na Rozdiel od iných prst krytov, aby vaše prsty pocit, dusno a nepríjemné, náš prst kryty sú vyrobené z mäkkého silikónového materiálu, ktorý má dobrú pružnosť a dodáva pocit priedušnosti.Oni pevne zachytiť na vaše prsty bez toho, aby spôsobil akékoľvek podráždenie alebo tlaku.

3.Hygiena Enhancer: zabraňuje hromadeniu špiny a pachy medzi prsty, naše ochranné prst zahŕňa pomôže udržiavať hygienu a zdravie.Čisté a bezpečné.

4.Pohodlné Nosenie: Naše Ochranné Prst Kryty umožňujú voľne pohybovať a hrať bez obáv prst zranenia a škôd.S teplou vodou, utrite jemne na opakované použitie po každom nosenie.Dlho-trvajúce ochrany a životnosti, aby ich bezstarostný-až na-čisté riešenie pre bezproblémové činnosti.

5.Enhanced Protection: Tieto ochranné prst pokrýva môže byť ľahko nosiť rôzne typy obuvi bez toho, vzhľad a komfort vašich topánok.Či už dávate prednosť kožené topánky, vysoké podpätky, sandále, alebo športové topánky, tieto prst zahŕňa bude pevne zachytiť a chráni vaše prsty pred zranením.

Ďalšie Informácie

Použitie

Domov urob si sám

Pôvod

Kontinentálna Čína

Číslo Modelu

Ochranné Prst Zahŕňa

Druh

Nástroj Ruka Časti

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5