Popis

Premeniť váš malý čln do robustný a stabilný kajak s našimi Kajak Železničnej Trate, Adaptér.Vyrobené s hrúbkou materiálu, tento Track Adaptér Kajak poskytuje vynikajúcu podporu pre hladkú jazdu.Ideálny pre váš budúci kajaku dobrodružstvo!

Špecifikácia:

Názov produktu: Kajak Sledovať Mount Adaptér

Hmotnosť: cca 90 g

Clona: približne 12,5 mm/a 0,5 v

Materiál: Nylon

Veľkosť: cca 30 mm/1.2 v

Balenie Zoznam:

Kajak Sledovať Montáž Adaptérov * 6

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolný Nylon Materiál: S tvrdý a odolný nylon materiál, Kajak Sledovať Mount Adaptér môže pochváliť robustná konštrukcia, ktorá zaisťuje bezpečné a spoľahlivé použitie v náročných štátov.Jeho silné stavať je bezkonkurenčná, poskytuje výnimočný výkon, ktorý nedovolí vám nadol.

2.Jednoduché Použitie: inštalácia naša kajak sledovať mount adaptér je hračka.Aj nováčikovia, môžeme to nezávisle v niekoľkých jednoduchých krokoch, bez akejkoľvek predchádzajúcej skúsenosti potrebné.Jednoducho opraviť adaptér držiaka a kajak, a tešiť sa z vody dobrodružstvo bezproblémové.

3.Rozsiahle Aplikácie: Rozšírte svoje možnosti pre uchytenie doplnkov na váš kajak rail s našimi Kajak Sledovať Mount Adaptér.Navrhnutý pre použitie s širokú škálu malých lodiek, kanoe a kajaky, tento adaptér je ideálnym riešením pre maximalizáciu vášho zariadenia kompatibilita bez poškodenia krehký materiál svoje plavidlo.

4.Pobyt Firmy: Naša Kajak Sledovať Mount Adaptér poskytuje stabilné a bezpečné upevnenie pre fotoaparáty, mobilné telefóny a ďalšie na vašej kajak železničnej trati.Robustné konektory, vaše zariadenia sú pevne pripojené a nebude padať, umožňuje bezproblémové a príjemný zážitok.

5.Jednoduché prenášanie: Nenechajte ťažkopádne výstroj vážiť si dole na svojho kajaku výlet.Naša Kajak Sledovať Mount Adaptér je vonku podstatné, pohodlne držať v ruke a nebude zaberajú veľa miesta.To vám umožní rýchlo pripojiť príslušenstvo k vašej kajak sledovať, aby vaše dobrodružstvo bezproblémové a zábavné.

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Číslo Modelu

Kajak Sledovať Mount Adaptér

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5