Popis

Mäkké nasadenie silikón zabezpečuje č úniku a anti-fog šošovky zaručujú poškriabaniu-dôkaz a nosenie-dôkaz dizajn.S naše výhodné pracky dizajn, môžete jednoducho upraviť okuliare pre pohodlné nosenie.Plus, je to skvelý darček pre všetkých plaveckých nadšencov na Vianoce, Halloween, deň Vďakyvzdania, narodeniny a viac!

Špecifikácia:

Názov Produktu: Anti Fog Plávanie Okuliare

Materiál: PC silikónové

Veľkosť produktu: Cca 18 cm/7in široký

Špecifikácie: A (moonlight biele), B (noc black), C (sladké ružové - transparentné), D (moonlight biele - transparentné), E moonlight biele - galvanické pokovovanie), F (noc black - galvanické pokovovanie)

Pouţiť: Unisex

Balenie zoznam:

Anti Fog Plávanie Okuliare*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jasnú Víziu, S našimi Č Úniku a Anti-Fog Plávanie Okuliare, zažijete skutočne jasnú víziu, vďaka superior anti-fog povlak technológia, ktorá zabraňuje kondenzácii a voda para elektrinou, ktorá vám okraji potrebujete udržať náskok pred konkurenciou.

2.Vysoko-kvalitný Materiál: Využitie vysoko kvalitný silikónový materiál, tieto anti-fog plávanie okuliare poskytovať bezpečné a pohodlné nosenie okolo očí.Rozlúčiť sa vnútroočného tlaku a udržať vodu, pre jasné plávať.

3.Profesionálny Náter: objektív povrchy funkcie pokovovanie proces, čo v profesionálnej triedy potápanie povlak, ktorý je nosenie-dôkaz, poškriabaniu-dôkaz, a anti-fog.Odporúča pro plavci, potápači, a vodných nadšencov.

4.Vylepšený Komfort: Tieto anti-fog plávanie okuliare majú voľne nastaviteľná dĺžka a pohodlné pracky dizajn, ktorý vám umožní upraviť tesnosti pre viac pohodlné a bezpečné uchytenie.

5.Skvelý Darček Nápad: Tieto anti-fog plávanie okuliare sú perfektný darček pre rodinu, kolegov, priateľov, ktorí milujú plávanie.Môžu byť tiež použité ako darček na Vianoce, Halloween, deň Vďakyvzdania, narodeniny a iné festivaly.Či už pre osobné použitie, alebo ako darček, tieto okuliare sú skvelá voľba.

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5