Popis

Naše jemná a Savá Golfový Bag Uterák vyrobený z Mikrovlákna, Materiál je špeciálne navrhnutý pre golfových nadšencov!Ideálny na použitie kedykoľvek a kdekoľvek na utieranie potu z vášho čelo, krk, ramená, a ďalšie.Nenechajte tepla poraziť vás.Zostať suché a pohodlné s kvalitnými golf uterák.

Špecifikácia:

Názov: Golfový Bag Uterák

Veľkosť produktu: o 46x38cm/18.11x14.96 cm

Hmotnosť: približne 85 g

Balenie Zoznam:

1 x Golfový Bag Uterák

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozšírené Mikrovlákna Technológie: Inžinierstva pokročilé stebėtų koberčeky mikrovlákna, tento golf uterák účinne odstraňuje nečistoty a špinu z vašich klubov a gule.Jemná a savá tkanina zvyšuje vaše hranie efektívnosti, zabezpečenie presnosťou každý čas.

2.Pohodlné Materiál: Vzhľadom na mikrovlákna materiál, Golfový loptička uterák je nielen ľahké a priedušné, ale aj rýchlo absorbuje telo potu udržať pokožku v suchu a pohodlí.

3.Rôzne Textúry: 1 strane, na utieranie kluboch a na druhej strane na utieranie loptu, náš mikrovlákna golf uterák je všestranný a účinný príslušenstvo, osobitne navrhnuté pre golf.

4.Prenosný Reflektor Hrdina: Tento mikrovlákna golf uterák ľahko sa pripojí k taške golf alebo pás so zahrnuté karabína, takže ho môžete použiť kedykoľvek a kdekoľvek.To je tiež prenosný a ľahký, takže je ľahko prepravovať a skladovať.

5.Široké Uplatnenie: Udržať vaše ruky suché a zlepšiť svoj športový výkon s touto jemnou športové uterák.Používa sa na utieranie potu z čela, krku, ramien a viac, je ideálny pre širokú škálu športov, vrátane golfu, fitness, jogu, a ďalšie.

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Materiál

100% Polyester

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5