Popis

Popis:

Úložné Riešenia: Majte kuchyňa organizované s našimi ľahko inštalovať Kuchyňa Úložný Box.Toto priestorovo úsporné Stojan, Držiak sa pekne hodí v chladničke, takže je vhodný pre rôzne kuchyňa štýly.

Čisté A Upratané Kuchyňa: rozlúčiť, aby neporiadok s našimi odolné Chladnička Organizátor.Vyrobené s robustný, ľahký , je to jednoduché na údržbu a udržiava vašu kuchyňu hľadá čisté a upratané.

Ľahký Prístup: Potrebujete rýchle občerstvenie?Naša Chladnička Držiteľ je navrhnutý tak, aby vám jednoduchý prístup k vašim obľúbeným sóda plechovky.Vertikálne dávkovač šetrí miesto a môžu byť umiestnené horizontálne a vertikálne.

Vhodné Pre Rôzne Kuchyňa Štýly: Naše šetrí Priestor-Kuchyňa Úložný Box zmestí bez problémov do každej kuchyne.Jeho premyslený je pre každého, kto hodnoty organizácie a čisté vyzerajúcej kuchyne.

Trvanlivé : Naše Chladnička Sóda Môže Organizátor je vyrobená z plastu pre dlhodobé použitie.Hladký hrana nebude bolieť ruky a je nenáročná na údržbu.Plus, rukoväť uľahčuje, aby sa vaše sóda plechovky bez toho, aby vaše ruky studené.

Špecifikácia:

Materiál: PP

Rukoväť farba: žltá, zelená, oranžová

Veľkosť: Cca. 10.82x2.75x3.93inch/27.5 x 7x 10 cm

Počet dier: 4 diery, jeden môže mať štyri plechovky z nápojov

Tvar: obdĺžnik

Poznámka:

Tam môže byť trochu farebné skreslenie spôsobené iný počítač uznesenia.

Tu by mohol byť mierne chyby spôsobené rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1* Prenosné sóda môže organizátor

Ďalšie Informácie

Materiál

Plastové

Pôvod

Kontinentálna Čína

Názov Značky

FenKicyen

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5