Popis

Organizovanie pranie v štýle s náš veľký, skladacia práčovňa bránia.Jasné a non-vyblednutiu vzor zabezpečuje dlhotrvajúcu krásu, zatiaľ čo robustný a non-deforming materiál môže zbierať viac položiek.Ideálne pre organizovanie oblečenie a bielizeň, tento prekážkou je potrebné mať pre všetky domácnosti.

Špecifikácie:

Názov Produktu: Práčovňa Bránia

Produkt materiál: bavlnené a ľanové tkaniny + vodotesný PE povlak

Veľkosť produktu: o 35x35x45cm/13.78x13.78x17.72 palcov

Zoznam Produktov:

1*Práčovňa Bránia

Poznámky:

Prosím, aby 0,5 cm/0.20 v chyby z dôvodu ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Cartoon Vzor: Naše práčovňa prekážkou je vytvorený pomocou robustných materiálov, schopné znášať kruté zaobchádzanie bez poškodenia.Dizajn zostáva živý a unfaded aj po viacerých umýva.

2.Ľahko Stlačiteľné: Naše práčovňa prekážkou je navrhnutý tak, aby zložiť a skladovať, keď ho nepoužívate, poskytuje ľahký a prenosný možnosť, že nebude trvať až cenné miesto v skrini, alebo izbe.

3.Odolný a Priedušný: Konštruované s vysoko-kvalitné bavlnené a ľanové tkaniny, toto práčovňa prekážkou je nielen odolný a priedušný, ale aj odolné voči rozbitiu a deformácie.

4.Veľkorysý Objem: Zhromažďovanie Viac Práčovňa Položky.S masívnou 72-litrový veľkoobjemový, to Práčovňa Bránia ubytovať až štyri množstvom bielizne.Jednoducho uložiť oblečenie, uteráky, posteľná bielizeň

5.Rozsiahle Skladovacie Schopnosť: Tento práčovňa prekážkou môže pojať viac než len oblečenie.Môžete tiež použiť na ukladanie hračky, drobnosti, knihy, bábiky a iné položky.Má širokú škálu aplikácií a vojde do každej miestnosti.

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Materiál

Plastové

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5