Popis

Toto krásne čipky shapewear kombinéza je navrhnutý tak, aby vaše telo vyzerať úžasne!Vyrobené z tvárny kvetinová čipka tkaniny a športový nastaviteľný dizajn, tento štýlový kombinézu je ideálny pre medové týždne a spodné prádlo strany nocí.Vyzerať a cítiť sa čo najlepšie s týmto štýlovým a krásne shapewear!

Špecifikácia:

Názov produktu: Ženy Čipky Kombinézu

Štýl: jeden kus

Vhodné pre ročné obdobia: vhodné pre všetky ročné obdobia

Veľkosti: S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Farby: biela, červená, fialová, zelená, čierna

Balenie zoznam:

Ženy Čipky Kombinézu*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Spoľahlivý Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitných tvárny kvetinová čipka tkaniny, naše ženy čipky kombinézu objatie vaše krivky a prináša svoj obrázok a štíhly štýl.Jemné čipky detaily, pridať dotyk jemnosť, vďaka čomu budete vyzerať elegantne a sexy.

2.Skvelý Strih: Tento ženy čipky kombinéza má nastaviteľné criss-cross popruhy a low-cut výstrihu, ktoré zvýrazňujú vaše krivky a krásu.Si môžete prispôsobiť strih podľa vašich predstáv a cítiť sa pohodlne a sebaisto v tejto sexy spodnú bielizeň.

3.Ideálny Obrázok: Flaunting kvetinový vzor čipky, tento žien kombinéza je vyrobená tak, aby plochejšie a skryť bruško hrče.Formulár-montáž dizajn akcenty každý krivky, nechať si môžete zvýrazniť vašu dôveru na každú príležitosť.

4.Rôzne Funkcie: Tento ženy čipky kombinéza je zmyselná príťažlivosť pre všetky romantické príležitosti, ako svoje medové týždne, spodná bielizeň párty, svadba noc, Deň svätého Valentína alebo výročie.Budete predviesť svoje krivky a charm v tejto jemnú a hebkú bielizeň.

5.Sexy Štýl: Uvoľniť svoj zmysel pre módu s týmto žien čipky kombinézu.Jeho transcendentný všestrannosť pokrýva rozmanité chute a požiadavky, vďaka čomu budete vyzerať štýlovo, krásna a sebavedomá.Je to slim fit jeans, šortky, sukne, komplety, alebo akékoľvek iné oblečenie, tento kus sa budete cítiť módne, sexy a elegantné.

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5