Popis

Odrážky:

1.Crystal Clear Obrancovia: Naše ochranné puzdro je vyrobené z krištáľovo čistej PC materiál, ktorý nielen chráni váš prístroj pred poškriabaním a vplyv poškodenia ale aj dáva váš telefón pridanú dotyk elegancie.

2.Robustný Ochrany: Štít váš notebook pred škrabancami a poškodením s našimi ochranné puzdro.Jeho pokročilé shockproof dizajn, v kombinácii s trvanlivého materiálu, zabezpečuje vynikajúcu ochranu.

3.Crystal Clear Ochrany: S precízne remeselné spracovanie, tento ušľachtilý a elegantné ochranné puzdro má veľký transparentnosti a štýlovo vitríny váš laptop dizajn a farby.

4.Jednoduchá Inštalácia: Tento ochranný prípade trvá len pár minút na dokončenie inštalácie, bez odborné zručnosti potrebné.Jednoducho pripevnite ju na váš prístroj a užiť si zvýšenú ochranu.

5.Vylepšený Výkon: Uľahčujú zahrievanie počas prevádzky.Tento ochranný prípade zabezpečuje optimálny výkon počítača s jeho spodnej chladiace otvory, znižuje prehriatie a podporovať dlhovekosť.Skúsenosti bezproblémové procesy a starať-free použitie.

Chrániť vaše MacBookfrom poškriabaním a nárazmi s našimi štýlový PC materiálne veci.Tento ľahký-k-nainštalujte kryt nie len chráni telo, ale tiež zlepšuje celkový vzhľad vášho notebooku.To trvá len niekoľko minút na dokončenie inštalačného procesu a pomáha počítač rozptýliť teplo lepšie.Aby yourMacBook, krásne a funkčné s našom prípade.

Špecifikácia:

Použiteľné produkty: ForMac Book Pro, MacBookAir

Materiál: PC

Typ: ochranné puzdro

Balenie zoznam: 1*Ochranné puzdro forMacBook

Ďalšie Informácie

Číslo Modelu

Jasný Prípad pre Macbook Air

Štýl

Príležitostné

Materiál

nylon

Druh

Skladacie Folio Case

Pôvod

Kontinentálna Čína

Aplikácia Notebook Veľkosť

11"

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5