Popis

Z nehrdzavejúcej Ocele Pet Miska Non-Slip Drop-Odolný Mačku, Psa, Kŕmenie Jedlo Potravín, Vody, Zásobník s Gumovou Base Bite-Odolný

Anti-slip & Anti-jeseň Dizajn: Náš pes misy funkcie spodnej gumy dizajn, ktorý zaisťuje stabilitu, ktoré zabraňujú úniku a vyklápanie, zatiaľ čo vaše zvieratko má svoj jedlo.Ideálny pre energický psy a mačky!

Odolné & Bite-odolné voči: Vyrobené z double-layer pribrala šetrné k životnému prostrediu plastu a nehrdzavejúcej ocele, tento pet misa je navrhnutý tak, aby vydržali opotrebovania, takže je dlhodobý okrem svojho maznáčika kŕmenie rutina.

Bezpečné a Bezpečné Štruktúra: tesnej výstavby náš pes misy zaručuje bezpečnosť pre vašu chlpaté priateľ, zabezpečenie žiadne škodlivé materiály, alebo uvoľnené časti, ktoré by mohli predstavovať riziko počas mealtime.

Univerzálny & Veľkú Kapacitu: Vhodné pre mačky a malé psy, náš všestranný pet misy ponúka dostatok priestoru pre potravín alebo vody, stravovanie pre potreby rôznych plemien a veľkostí.

Ľahko sa Čistí & Údržba: kombinácia plastu a nehrdzavejúcej ocele materiály robí čistenie vánok, zabezpečenie hygienických kŕmenie prostredie pre váš milovaný pet.

Popis:

Ultimate Anti-Slip psie miska pre Mačky a Malé Psy je Dokonalým spojením Trvanlivosti, Praktickosť a Bezpečnosť!

Unavení z vášho maznáčika misky neustále pohybuje okolo alebo prevráteniu počas mealtime?Pozrite sa žiadny ďalší!Naše inovatívne psie miska je navrhnutý s dno gumová vrstva, ktorá zabezpečuje anti-sklzu a anti-jeseň funkčnosť, takže je ideálny na kŕmenie riešenie pre vaše chlpaté priateľ.

Remeselnícky s double-layer pribrala materiál, tento bite-odolný a opotrebovaniu misa je postavené na posledný.Jeho odolný a praktický dizajn zaručuje dlhodobé používanie, dokonca aj pre tých nadšených jedákov.

Bezpečnosť je našou najvyššou prioritou.To je dôvod, prečo sme skombinovali šetrné k životnému prostrediu plastové s vysoko kvalitnej nerezovej ocele na vytvárať bezpečné a pevné štruktúry.Táto jedinečná kombinácia ponúka nielen vynikajúcu odolnosť, ale tiež zabezpečuje, že vaše zvieratko potravín udržuje bez škodlivých chemických látok.

Náš všestranný pes misa je vhodné pre mačky a malé psy, takže je univerzálnou voľbou pre majiteľov domácich zvierat.Jeho veľkou kapacitou zabezpečuje, že vaše zvieratko má dostatok potravy alebo vody, aby im spokojný po celý deň.

Názov Položky: Pes Misa

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ, Plast

Funkcie: Veľká Kapacita, Viacúčelový, Non-slip Base

Veľkosť Detaily:

M, L: 15 cm/5.91", W: 15 cm/5.91", H: 6typ/2.36" (Cca.)

L, L: 17 cm/6.69", W: 17 cm/6.69", H: 7 cm/2.76" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Psie Miska

Ďalšie Informácie

Položka Druh

Misky

Pôvod

Kontinentálna Čína

Druh

Psy

Materiál

Z Nehrdzavejúcej Ocele

Platné Psa Plemena

Univerzálny

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5