Popis

Naše Rybárskym Kostra je pripravený na sedieť na okraji vašej záhrade stenu alebo rybníka, a to kedykoľvek a chytil malé kostry rýb.

Či sú uvedené v náladové víla, záhrada, živé kvetinové záhony, alebo pokojné vody funkciu, príslušenstvo prináša dotyk hravosť a predstavivosť, aby akékoľvek záhradné prostredie.

FUNKCIE:

Odolná Konštrukcia: Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, Rybolov Kostra Záhradný Doplnok je postavená tak, aby odolala vonkajšie podmienky, zabezpečí jej dlhú životnosť a odolnosť.

Pútavý Dizajn: socha, ktorá ponúka rybárske kostra v sediacej polohe, predstaví svoje humorné interakcie s malým kostry rýb.Táto pozornosť-popada dizajn sa určite stane rozhovor starter medzi vašej záhrade návštevníkov.

Univerzálne Dekorácie: Či sú uvedené v náladové víla, záhrada, živé kvetinové záhony, alebo pokojné vody funkciu, príslušenstvo prináša dotyk hravosť a predstavivosť, aby akékoľvek záhradné prostredie.

Nádherný Darček: Prekvapenie záhradníctvo nadšencov, alebo s niekým hravým ducha s týmto jedinečným a zábavné príslušenstvo.To je pre očarujúce dar, ktorý prinesie úsmev a smiech.

ŠPECIFIKÁCIA:

Materiál: Živica

Rozmery: 4.33*2.75*5.31 palec(11*7*13.5 cm)

Farba: Biela balenie OBSAHUJE:

1* Rybolov Kostry Záhrady, Príslušenstvo

[Záhradný Dizajn Tipy]

Kreatívne Kombinácie: Pár Rybárske Kostra Záhrada Príslušenstvo s inými tematické záhradné dekorácie, ako sú rozprávky domy, trpaslíci, alebo dekoratívne kamene, vytvoriť náladové a čarovné záhrady scény.

Ideálny Pondside: Miesto socha, pri rybníku alebo vody funkciu vytvárať pôvabné rybárske ladený displeji.Rybárske kostra a jej chytiť sa pridať dotyk pre humor a whimsy k pokojnej atmosfére.

Edgy Záhradné Steny: Pozícia Rybárske Kostry Záhrady, Príslušenstvo na okraji záhrady stenu alebo oporné steny pre hravé a neočakávané prvok.To bude zdať, ako keby kostra je rybárčenie z vyššie uvedených, vytvorenie zábavné a jedinečný vizuálny zážitok.

Ďalšie Informácie

Rozmery

4.33*2.75*5.31 palec(11*7*13.5 cm)

Názov Značky

NoEnName_Null

Pôvod

Kontinentálna Čína

Materiál

živica

feature1

Pútavý Dizajn

Farba

Biela

Druh

ryby

Funkcia

Odolná Konštrukcia

feature3

Nádherný Darček

feature2

Univerzálne Dekorácie

Balenie obsahuje

1* Rybolov Kostry Záhrady, Príslušenstvo

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5