Popis

Odrážky:

1.Jednoduchý Nábytok Pohybujúce: S týmito tichého anti-slip tabuľka nohu nálepky, môžete ľahko pohybovať vášho nábytku bez akéhokoľvek šumu alebo poškriabaniu podlahy.Sú ľahko aplikovať a odstrániť, takže žiadne škvrny za sebou.

2.Tichý Ochrany: Vyrobené z netkaného materiálu, tieto tabuľky nohu nálepky majú vynikajúcu elasticitu a môžu zníženie trenia medzi podlahou a nábytkom.

3.Lepidlo zadarmo: sú lepidlo-free self-adhesive, takže môžete ľahko inštalovať ich bez akýchkoľvek nástrojov alebo lepidlá potrebné.Oni sú tiež DIY-friendly, ako sa nemusíte rez, aby sa zmestili vaše stolové nohy.

4.Dlhá životnosť ochrany: Tieto tichého anti-slip tabuľka nohu samolepky sú vode odolné a trvanlivé, tak môžete použiť ich na dlhú dobu.Môžu vyhnúť škrabance a poškodenie vášho nábytku a podláh, ich udržiavanie dobrých podmienok.

5.Všestranné Použitie: Tieto tichého anti-slip tabuľka nohu samolepky možno účinne znižujú hluk spôsobený pohybom nábytku, ako napríklad stoly, stoličky, kuchyne, bar stoličky, kartotékové skrine, a ďalšie.Sú ľahko použiteľné a majú univerzálne použitie pre rôzne druhy nábytku.

Podrobnosti:

Chrániť vaše podlahy a nábytok s našimi Stoličky Nohu Chrániče!Naše protišmyková páska je vyrobená z vysoko kvalitnej netkanej materiál, ktorý je vodeodolný a anti-sklzu.Žiadne strihanie je potrebný ako ľahko sa hodí na akýkoľvek stôl alebo stolička nohu.Plus, je to tichý chod zabezpečuje kompletnú pokoj.Chrániť svoj domov nábytkom s našimi ľahko inštalovať Stoličky Nohu Chrániče.

Špecifikácie:

1. Názov produktu: Tichý samolepiace pásky na stoly a stoličky

2. Materiál: netkanej textílie

3. Veľkosť produktu: vonkajší priemer 5.2 CM, vnútorný priemer 3 CM, šírka 2,5 CM

4. Balenie hrúbka: 2.5 CM

5. Hmotnosť výrobku: 9G

6. Farba: čierna, tmavo hnedá, béžová

7. Funkcia: anti-sklzu, oteruvzdorné

Zoznam;

Tichého Anti-Slip Tabuľka Nohu Nálepky x4 kotúčoch

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Tvar

Kolo

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5